semua Kategori
EN

Laman Utama>PRODUK>Seri kulit kecantikan

1
2
1-1
1-2
Peranti Kecantikan RadioFrequency Cahaya Merah
Peranti Kecantikan RadioFrequency Cahaya Merah
Peranti Kecantikan RadioFrequency Cahaya Merah
Peranti Kecantikan RadioFrequency Cahaya Merah

Peranti Kecantikan RadioFrequency Cahaya Merah

Pertanyaan
Deskripsi

Ciri-ciri produk
1. Khasiat: menegangkan kulit, menghilangkan kedutan, mencerahkan tekstur kulit, mengembalikan keanjalan, sesuai untuk pengguna semua peringkat umur.
2. Frekuensi radio fokus bipolar, 4mm jauh ke dalam kulit, tiga kepala frekuensi radio logam. Terdapat sejumlah 3 gear, dibahagikan kepada low-end, mid-end dan high-end. Anda boleh melaraskan gear yang sepadan secara manual mengikut kapasiti galas kulit anda.
3. Fungsi penyinaran cahaya tenaga merah 635nm, memanaskan dermis, merangsang percambahan kolagen. Digabungkan dengan frekuensi radio RF, ia memanaskan sepenuhnya lapisan bawah kulit hingga 52~55 darjah dan menegangkan kulit dalam.
4. Fungsi output cahaya pengesan sentuhan kulit. Apabila mana-mana dua atau tiga daripada tiga kepala frekuensi radio menyentuh kulit pada masa yang sama, lampu merah akan menyala secara automatik, dan selepas meninggalkan kulit, lampu merah akan mati secara automatik.
5. Fungsi kawalan suhu pintar, pantau suhu kulit untuk mengelakkan luka terbakar, tetapkan suhu kritikal kulit kepada 42~43 ℃, apabila suhu terlalu tinggi, instrumen akan berhenti pemanasan secara automatik, dan instrumen boleh berfungsi semula selepas suhu menurun. (Apabila suhu epidermis ialah 43 darjah, suhu dermis boleh mencapai 50 darjah atau lebih)
6. Julat yang berkenaan: dahi, pipi, dagu, bibir atas, leher, hidung, pipi, dekri dan kawasan mata. ·Lampu merah: membaiki kulit dan meningkatkan keanjalan
·Frekuensi radio RF: meningkatkan ketegasan, mengurangkan garis halus dan memperbaiki bengkak
·43℃, mengunci kulit muda
·3 tahap pelarasan, sesuai untuk pelbagai jenis kulit
·Penjagaan zon, semuanya

spesifikasi
MaterialABS+PC+logam
warnaPutih
Saiz produk (unit:mm )167 * 45 * 43mm
Berat produk / sekeping130g
Saiz kotak (unit:mm)220 * 140 * 43mm
Berat (kotak + produk)620g
Pakejkotak+blister+manual pengguna
MOQ1k-5k
Tarikh penghantaran kilang hari 35
Bekalan kuasa (Masa pengecasan, voltan, masa penggunaan)pengisian masa:4H       gunakan masa:>2J     voltan: DC3.7V USB  Kabel 
Tempat AsalChina
JenamaKecantikan Nelayan
Terma pembayaranT/T, LC
Keupayaan bekalan10000pcs / bulan
Pertanyaan